Dnes je 24. prosinec 2025, svátek má Adam a Eva
Úvod Aktuality Mikulášská nadílka – pekelně dobrá, andělsky jemná Vytvořit článek
Mikulášská nadílka – pekelně dobrá, andělsky jemná
Redakce GastroIN - 02. 11. 2011    0 Líbil se vám tento článek?

3. 11. 2011 - Podvečer, kdy chodí čert a Mikuláš, je napínavý a dobrodružný především pro děti. Česká značka paštik Pâté du Chef ale myslí v tento den i na dospělé. Pro ty připravila speciální Duopack s mikulášskými motivy.

Ten obsahuje dvě stogramové paštiky, a to bruselskou paštiku s brusinkami a paštiku z kachních jater s černým pepřem. Navíc jako dárek pro zákazníky přidala značka Pâté du Chef nožík na krájení paštik a sýrů. Mikulášský Duopack poslouží jako milá nadílka pro naše blízké.

„Duopacky si získaly mezi zákazníky velikou oblibu, a proto se je snažíme přizpůsobit různým tématickým obdobím, jako jsou Vánoce, Velikonoce, Halloween či právě očekávaný Mikuláš,“ říká Tereza Nováková, brand manager pro značku Pâté du Chef. Mikulášská variace Duopacku předchází vánočním variacím a novinkám. Obsahuje zákazníky nejoblíbenější bruselskou paštiku s brusinkami a paštiku z kachních jater s černým pepřem,“ dodává Tereza Nováková.



TAG
Líbil se vám tento článek?

Komentáře
Přidejte váš názor

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Přihlásit se

Výběr článků
Redakce GastroIN - před 19 hodinami
Obalený kapří řízek neodmyslitelně patří na štědrovečerní stůl. Jak ale na něj, aby chutnal všem? Aby byl voňavý, dobře propečený...
Redakce GastroIN - 22. 12. 2025
Vánoční večeře je pro většinu domácností vrcholem sváteční atmosféry. Tradiční kapr, obalovaný řízek nebo stále oblíbenější losos...
Redakce GastroIN - 19. 12. 2025
I díky tomu, že se nebojí být autentický, patří Vojta Kotek mezi nejoblíbenější české herce. Když dostal roli šéfkuchaře ve filmov...
Reklama   •   Koupit reklamu