Dnes je 3. říjen 2025, svátek má Bohumil
Reklama   •   Koupit reklamu
Úvod Aktuality K vodě i do práce, jogurtový nápoj Vytvořit článek
K vodě i do práce, jogurtový nápoj
Redakce GastroIN - 25. 05. 2011    0 Líbil se vám tento článek?
Letní měsíce jsou jako stvořené pro lenošení u vody a popíjení osvěžujících drinků. Co takhle vyzkoušet kysané jogurtové nápoje Merenda z Mlékárny Valašské Meziříčí? Budete-li na dovolené, vychlazený nápoj plný zdraví zpříjemní Vaše chvíle pohody a odpočinku. Nápoje Merenda navíc díky rozmanitosti svých ovocných příchutí osvěží vzpomínku na Vaši dovolenou po návratu do práce či školy. Merenda obsahuje nízké procento tuku, čímž napomáhá ke snižování cholesterolu a udržuje štíhlou linii. „Jogurtové nápoje jsou u českých spotřebitelů velice oblíbené. Lidé si začali více vážit svého zdraví a přemýšlet nad tím, co jedí a pijí. Proto jsme se před rokem rozhodli náš trh obohatit Merendou,“ říká Zdeněk Bukovjan, vedoucí obchodu a marketingu. „Nejprve jsme začali vyrábět všeobecně velmi oblíbenou příchuť jahod a postupem času jsme zaznamenali zájem o další zajímavé příchutě. Pečlivě jsme vybírali kombinace těchto chutí a tím následně vznikla Merenda malina – meruňka a cappucino – skořice, která dokonce získala ocenění Perla Zlínska 2010. V létě 2010 jsme vytvořili limitovanou edici příchutě limetky - liči, o kterou byl ale tak velký zájem, že tato exotická příchuť byla zařazena do stálého sortimentu. Dnes tak zákazníkům můžeme nabídnou ucelenou řadu Merenda čítající 4 výrobky.“ dodává Zdeněk Bukovjan. Kysané jogurtové nápoje jsou prospěšné pro lidský organismus především proto, že obsahují jogurtové a probiotické kultury, které jsou prospěšné pro zažívání a napomáhají k lepšímu vstřebávání živin a vitamínů z potravy. Vysoké procento probiotických kultur má rovněž pozitivní vliv na imunitní systém.


TAG
Líbil se vám tento článek?

Komentáře
Přidejte váš názor

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Přihlásit se

Výběr článků
Redakce GastroIN - před 1 hodinou
Kuchařská soutěž BernardChef vstupuje do čtvrtého ročníku. Opět otevírá dveře všem, kdo milují kuchařinu a chtějí své řemeslo děla...
Redakce GastroIN - před 8 hodinami
Po dvou letech čekání se milovníci slivovice znovu dočkají! Slovácké muzeum v Uherském Hradišti a Společnost přátel slivovice Česk...
Redakce GastroIN - 02. 10. 2025
Prestižní ocenění Regionální potravina Zlínského kraje převzali lokální vítězní výrobci od ministra zemědělství Marka Výborného, ř...
Reklama   •   Koupit reklamu