Dnes je 24. prosinec 2025, svátek má Adam a Eva
Úvod Aktuality Gurmánský zážitek & Pâté du Chef jako tip na sváteční tabuli Vytvořit článek
Gurmánský zážitek & Pâté du Chef jako tip na sváteční tabuli
Redakce GastroIN - 25. 10. 2012    0 Líbil se vám tento článek?

25. 10. 2012 - Vánoce jsou svátkem, na který se těší každý rok nejen děti ale i dospělí, a to hned z několika důvodů. Děti se nemohou dočkat, až zasednou k rozbalování dárků, dospělí se těší na chvíle pohody, které si často rádi zpříjemní dobrým jídlem.

Stejně tak, jak se promění příroda změní se i v domácnostech sváteční tabule, na které nechybí vybrané lahůdky a delikatesy. Tradičně se na stole objevují pokrmy, které si po celý rok odpíráme, a na kterých si hospodyňky dávají záležet. Vánoční inspiraci mohou najít i u české značky Pâté du Chef, která jako každoročně připravila bohatý výběr delikates. Zajímavými tipy pro letošní Vánoce mohou být například „Vánoční dvouvrstvá paštika s křenovou remuládou“, „Vánoční paštika s brusinkami“ v keramické formě a další lahůdky, které nabízí značka Pâté du Chef. Na Mikuláše zase připravila oblíbený duopack paštik s nožem.


„Každoročně všichni rádi překvapujeme své nejbližší nějakým neobvyklým dárkem, a proto se snažíme zákazníkům usnadnit výběr a přinášíme jim originální vánoční tipy společně se značkou Pâté du Chef,“ říká Martin Kincl, marketingový manažer značky Pâté du Chef. „Paštiky jsou v mnoha zemích považovány za vrchol vyspělé gastronomie, proto máme radost, že je naše česká značka a sortiment Pâté du Chef mezi zákazníky tolik vyhledávaný a oblíbený. A to jak v zemích Evropy kam dodáváme, tak stále více i mezi českými spotřebiteli,“ dodává Martin Kincl.

 

00538-Pate_du_Chef__sklo_retro_4.jpg



Líbil se vám tento článek?

Komentáře
Přidejte váš názor

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Přihlásit se

Výběr článků
Redakce GastroIN - 23. 12. 2025
Obalený kapří řízek neodmyslitelně patří na štědrovečerní stůl. Jak ale na něj, aby chutnal všem? Aby byl voňavý, dobře propečený...
Redakce GastroIN - 22. 12. 2025
Vánoční večeře je pro většinu domácností vrcholem sváteční atmosféry. Tradiční kapr, obalovaný řízek nebo stále oblíbenější losos...
Redakce GastroIN - 19. 12. 2025
I díky tomu, že se nebojí být autentický, patří Vojta Kotek mezi nejoblíbenější české herce. Když dostal roli šéfkuchaře ve filmov...
Reklama   •   Koupit reklamu