Dnes je 23. prosinec 2025, svátek má Vlasta
Úvod Aktuality Gastro víkendy s live vařením Vytvořit článek
Gastro víkendy s live vařením
Redakce GastroIN - 08. 02. 2013    0 Líbil se vám tento článek?

8. 2. 2013 - VELKÉ KARLOVICE – Letošní zimní sportování si mohou návštěvníci Valašska zpestřit gurmánskými zážitky.

Hotel Galik, který leží ve Ski areálu Razula, připravil na únor a březen 2013 pět tématických gastronomických víkendů s livem vařením. Šéfkuchař Galiku Miroslav Milučký bude vybrané pokrmy připravovat přímo před zraky hostů v prostorách restaurace (od 11 do 21 hodin nebo do vyprodání). První z akcí se koná již o tomto víkendu 8. – 10. února.

00634-kulajda_(2).jpg

Gastronomické akce v hotelu Galik:
8. – 10. 2.     Co se jedlo na Valašsku (hotel Galik)
15. – 17. 2.     Hrátky s brambory (hotel Galik)
22. – 24. 2.    Těstoviny a to ostatní (hotel Galik)
8. – 10. 3.     Bílé či červené zelí? aneb Penicilin po Valašsku (hotel Galik)
15. – 17. 3.    Není pták jako pták (hotel Galik)

00634-jehneci.jpg



TAG
Líbil se vám tento článek?

Komentáře
Přidejte váš názor

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Přihlásit se

Výběr článků
Redakce GastroIN - před 23 hodinami
Vánoční večeře je pro většinu domácností vrcholem sváteční atmosféry. Tradiční kapr, obalovaný řízek nebo stále oblíbenější losos...
Redakce GastroIN - 19. 12. 2025
I díky tomu, že se nebojí být autentický, patří Vojta Kotek mezi nejoblíbenější české herce. Když dostal roli šéfkuchaře ve filmov...
Redakce GastroIN - 18. 12. 2025
Před sto lety vytvořil světoznámý sochař Albín Polášek svou první dřevěnou podobu boha Radegasta. Dílo vzniklo v létě roku 1925 bě...
Reklama   •   Koupit reklamu