Dnes je 23. prosinec 2025, svátek má Vlasta
Úvod Aktuality Dny staročeské kuchyně i zabíjačka Vytvořit článek
Dny staročeské kuchyně i zabíjačka
Redakce GastroIN - 11. 01. 2012    0 Líbil se vám tento článek?

11. 1. 2012 - UHERSKÉ HRADIŠTĚ - Od 20.1. do 22.1.2012 zve Restaurace Koníček v Uherském Hradišti všechny hosty na dny staročeské kuchyně spojené se sobotní zabíjačkou.

V programu bude také košt slivovice, cimbálová muzika, staročeské prostředí i obsluha na tykačku.
Těšit se můžete také na oprášené staročeské recepty jako jsou lepenice, houbový kuba nebo ovárek přímo z kotle.

Chybět nebude u každého stolu také celý domácí bochník chleba, ochutnávka pečeného selátka na baru apod.

Přijďte se pořádně najíst, napít a zatancovat.
Na Vaši návštěvu se těší personál hotelu a restaurace Koníček.



TAG
Líbil se vám tento článek?

Komentáře
Přidejte váš názor

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Přihlásit se

Výběr článků
Redakce GastroIN - před 17 hodinami
Obalený kapří řízek neodmyslitelně patří na štědrovečerní stůl. Jak ale na něj, aby chutnal všem? Aby byl voňavý, dobře propečený...
Redakce GastroIN - 22. 12. 2025
Vánoční večeře je pro většinu domácností vrcholem sváteční atmosféry. Tradiční kapr, obalovaný řízek nebo stále oblíbenější losos...
Redakce GastroIN - 19. 12. 2025
I díky tomu, že se nebojí být autentický, patří Vojta Kotek mezi nejoblíbenější české herce. Když dostal roli šéfkuchaře ve filmov...
Reklama   •   Koupit reklamu