Dnes je 3. červenec 2025, svátek má Radomír
Úvod Aktuality Žhavé léto s HARIBO Chamallows Barbecue Vytvořit článek
Žhavé léto s HARIBO Chamallows Barbecue
Redakce GastroIN - 17. 07. 2012    0 Líbil se vám tento článek?

17. 7. 2012 - Léto bez grilování si většina z nás neumí ani představit. Abyste si mohli grilování užít naplno Vy i Vaše děti, přináší společnost Haribo tip na sladkou grilovanou specialitu v podobě Haribo Chamallows Barbecue.

Děti si na této dobrotě nejen pochutnají, ale zároveň se pobaví i její přípravou. Rodičům tak odpadnou starosti, jak připravit dětem originální dezert. Pěnové bonbony mají vanilkovou příchuť a skvěle chutnají v kombinaci s ovocem, nebo jen tak opečené na klacíku.

„Pěnové bonbony Haribo Chamallows jsou velmi oblíbené u nás i ve světě právě pro možnost jejich netradičního využití - grilování či opékání,“ říká Rostislav Němec, jednatel společnosti HARIBO CZ s.r.o. „Věřím, že i u nás si tato cukrovinka najde hodně příznivců nejen z řad dětí, ale třeba i dospělých, kteří mají rádi sladké,“ dodává Rostislav Němec.

Tip na opékání
Bonbony napíchněte spolu s ovocem, například ananasem či jahodami, na kovové jehly určené ke grilování a nechte se překvapit zajímavou kombinací chutí, kterou tak vykouzlíte. Děti budou nadšené a rodiče objeví novou netradiční surovinu pro grilování a opékání.



TAG
Líbil se vám tento článek?

Komentáře
Přidejte váš názor

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Přihlásit se

Výběr článků
Redakce GastroIN - před 1 hodinou
Znojmo ožije v pátek 1. srpna tradičními Slavnostmi okurek, které se budou konat především na Hradní ulici a v okolí rotundy sv. K...
Redakce GastroIN - 02. 07. 2025
Může se stát, že hotel má pět hvězdiček, ale služby odpovídají spíš třem? Ne každý hotel má udělené hvězdy podle oficiální certifi...
Redakce GastroIN - 01. 07. 2025
Okolo 230 000 zaměstnanců v české gastronomii a cestovním ruchu hraje důležitou roli v každodenním chodu hotelů, restaurací, penzi...