Dnes je 5. květen 2025, svátek má Klaudie
Úvod Aktuality Švestkové speciality na Trnkobraní Vytvořit článek
Švestkové speciality na Trnkobraní
Redakce GastroIN - 17. 08. 2011    0 Líbil se vám tento článek?

17. 8. 2011 - VIZOVICE – Turistický resort Valachy Velké Karlovice se letos poprvé zapojí do doprovodného programu Vizovického Trnkobraní, které se koná od pátku 19. do neděle 21. srpna ve Vizovicích na Zlínsku. V krytém stanu v areálu firmy RUDOLF JELÍNEK bude zřízen Švestkový koloniál, v němž kuchaři resortu Valachy nabídnou švestkové pokrmy.

„Na Trnkobraní se budou ochutnávat švestky ve všech jejích podobách a firma RUDOLF JELÍNEK si nás přizvala, abychom se postarali o nabídku jídel, což považujeme za vyznamenání pro naši kuchyni a zároveň velkou výzvu. Jídla jsme připravili „na míru“ speciálně pro tuto příležitost. Kuchaři našeho hotelu Horal návštěvníkům nabídnou švestky v různých formách - například vepřový špíz prokládaný švestkami, kuřecí prso marinované v šalvěji a slivovici nebo plněné sušenými švestkami a samozřejmě nebude chybět trnková omáčka, trnkový frgál a švestkové knedlíky s povidlovou omáčkou. Prostě kdo má rád švestky, určitě si přijde na své,“ pozval návštěvníky Vizovického Trnkobraní ředitel hotelových provozů resortu Valachy Tomáš Blabla.

Švestkový koloniál bude otevřen po celou dobu Trnkobraní, tedy od pátku 19. do neděle 21. srpna.



TAG
Líbil se vám tento článek?

Komentáře
Přidejte váš názor

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Přihlásit se

Výběr článků
Redakce GastroIN - před 1 hodinou
Zábřeh se stane v sobotu 17. května dějištěm již devátého ročníku festivalu Jídlo na ulici. Kdo přijde, ochutná speciality z celéh...
Redakce GastroIN - před 1 hodinou
Zábřeh se stane v sobotu 17. května dějištěm již devátého ročníku festivalu Jídlo na ulici. Kdo přijde, ochutná speciality z celéh...
Redakce GastroIN - před 1 hodinou
Zábřeh se stane v sobotu 17. května dějištěm již devátého ročníku festivalu Jídlo na ulici. Kdo přijde, ochutná speciality z celéh...