Dnes je 14. září 2025, svátek má Radka
Úvod Aktuality Z valašských vrchů až do oblak Vytvořit článek
Z valašských vrchů až do oblak
Redakce GastroIN - 10. 02. 2011    0 Líbil se vám tento článek?
10. 2. 2011  VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ - Chystáte se na dovolenou? Pak je docela možné, že se v letadle setkáte s produkty Mlékárny Valašské Meziříčí. Ta se díky svému úspěšnému umístění svých jogurtů do menu v letadlech společnosti Sky team přiblížila svým zákazníkům i v oblacích. Nejenže Vám český výrobek na cestách připomene rodnou zemi, ale i prospěje Vašemu trávicímu ústrojí. Mlékárna Valašské Meziříčí dodává na paluby letadel ovocné jogurty v mini balení po devadesáti gramech ve dvou oblíbených příchutích, jahoda a borůvka.  „Výběr našich výrobků pražským cateringem společnosti Sky team považujeme za velký úspěch a doklad toho, že jsou naše jogurty opravdu kvalitní a chutné,“ uvádí Zdeněk Bukovjan, vedoucí obchodu a marketingu společnosti Mlékárna Valašské Meziříčí. „Složení našich jogurtů se výborně hodí pro cestování. Ovocné jogurty jsou lehké, ale zároveň dodají dostatečnou energii potřebnou při cestování. Díky živým jogurtovým kulturám příznivě působí na trávicí systém, se kterým má poměrně velká část lidí na cestách problémy.“ dodává Zdeněk Bukovjan. Ovocný jogurt od Mlékárny Valašské Meziříčí spojuje jedinečnou kombinaci mléka a ovoce ukrytého na dně kelímku. Borůvky či jahody dodají jogurtu na svěžesti. Díky sníženému obsahu tuků je lehký, ale zároveň dodá člověku potřebnou energii při cestách i sportovních aktivitách. Stejně jako ostatní výrobky Mlékárny Valašské Meziříčí obsahují ovocné jogurty živé jogurtové kultury, které příznivě působí na lidský organismus, chrání zažívací trakt a mají regulační vliv na střevní mikroflóru a přispívají k její přirozené rovnováze.


TAG
Líbil se vám tento článek?

Komentáře
Přidejte váš názor

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Přihlásit se

Výběr článků
Redakce GastroIN - 12. 09. 2025
V sobotu 20. září 2025 se skanzen Rochus v Uherském Hradišti promění v místo plné chutí, vůní a podzimní atmosféry. Slovácký festi...
Redakce GastroIN - 11. 09. 2025
Sedmatřicetiletý Jan Fencl byl po třech letech v učení a složení tradiční zkoušky oficiálně pasován na bednáře. Přijali ho mezi se...
Redakce GastroIN - 10. 09. 2025
Milovníci čokolády a hudby, připravte se na nezapomenutelný zážitek! V sobotu 27. září se na Čokoládovém festivalu ve Slavkově u B...
Reklama   •   Koupit reklamu