Dnes je 24. prosinec 2025, svátek má Adam a Eva
Úvod Aktuality Vychutnejte si předvánoční čas se speciálními edicemi piva Vytvořit článek
Vychutnejte si předvánoční čas se speciálními edicemi piva
Redakce GastroIN - 25. 11. 2012    0 Líbil se vám tento článek?

25. 11. 2012 - UHERSKÝ BROD - Pokud hledáte způsob, jak si zpříjemnit dny příprav před nejkrásnějšími svátky v roce, a navíc si rádi pochutnáte na dobrém pivu, pak právě vás potěší speciální vánoční balení piv z Uherského Brodu a dalších regionálních pivovarů.

Navíc jimi můžete udělat radost svým blízkým, jsou totiž oblíbeným a přitom originálním dárkem.Prvním ze speciálních vánočních balení je Zlatá edice pivních specialit, která obsahuje kromě speciálního piva Comenius z pivovaru v Uherském Brodě dalších šest piv z různých regionálních pivovarů Čech a Moravy. Do Zlaté edice pivních specialit jsou navíc vkládány speciální poukázky do hospod, které vlastníka opravňují ke konzumaci dvou piv v rámci programu Cesta pivních znalců zdarma. Multipacky obsahující poukázku jsou viditelně označeny.Speciální vánoční balení těchto sedmi piv od listopadu postupně začínají prodávat obchodní řetězce Interspar, Penny Market, Globus, Billa, Tesco, Terno, Albert hypermarket, Trefa, Kaufland, Norma a vybrané filiálky Jednoty. Cena se na trhu pohybuje okolo 100 Kč.

Dalším speciálním balením je Pivní adventní kalendář s dvaceti různými pivy ze sedmi českých a moravských regionálních pivovarů, z toho tři z Uherského brodu – Patriot, Premium a Kounic. Princip Pivního adventního kalendáře je obdobný jako u čokoládových adventních kalendářů – na každý den od Mikuláše až po Štědrý den je pro jeho majitele připravena jedna láhev zlatavého moku. V průběhu listopadu jej začaly prodávat například řetězce Norma, Globus, Billa, Albert hypermarket a vybrané filiálky Jednoty. Cena se na trhu pohybuje okolo 350 Kč.



TAG
Líbil se vám tento článek?

Komentáře
Přidejte váš názor

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Přihlásit se

Výběr článků
Redakce GastroIN - 23. 12. 2025
Obalený kapří řízek neodmyslitelně patří na štědrovečerní stůl. Jak ale na něj, aby chutnal všem? Aby byl voňavý, dobře propečený...
Redakce GastroIN - 22. 12. 2025
Vánoční večeře je pro většinu domácností vrcholem sváteční atmosféry. Tradiční kapr, obalovaný řízek nebo stále oblíbenější losos...
Redakce GastroIN - 19. 12. 2025
I díky tomu, že se nebojí být autentický, patří Vojta Kotek mezi nejoblíbenější české herce. Když dostal roli šéfkuchaře ve filmov...
Reklama   •   Koupit reklamu