Dnes je 18. červenec 2025, svátek má Drahomíra
Úvod Aktuality V konkurenci těch nejlepších opět uspěl Black Angel’s Bar Vytvořit článek
V konkurenci těch nejlepších opět uspěl Black Angel’s Bar
Redakce GastroIN - před 4 hodinami    0 Líbil se vám tento článek?

Do prestižního mezinárodního žebříčku Top 500 Bars se opět skvěle zařadil pražský Black Angel’s Bar. Pro rok 2024/2025 se umístil na 357. místě. Tato celosvětová platforma oceňuje špičkové podniky v oblasti barové kultury a mixologie a sestavuje svůj žebříček na základě dat z tisíců recenzí, odborných hodnocení i zmínek na sociálních sítích.

Umístění v této globální konkurenci potvrzuje, že Black Angel’s Bar si stále drží pevné místo mezi světovou elitou a je jedním z mála českých podniků, které se v žebříčku pravidelně objevují.

Magické místo s historií
Black Angel’s Bar se nachází v gotickém sklepě hotelu U Prince přímo na Staroměstském náměstí. Jeho atmosféra je inspirována dobou prohibice a interiérově vychází z období 30. let minulého století. Autentické prostředí v kombinaci s vysokou úrovní servisu a precizní mixologií vytváří zážitek, který pravidelně oceňují hosté z celého světa.

Vizuální i chuťová stránka koktejlů navazuje na odkaz slavného československého barmana Aloise Krchy, jehož receptury a styl jsou inspirací pro současný tým.

Světové uznání v českém srdci
Top 500 Bars je považován za jeden z nejobjektivnějších žebříčků – jeho výsledky nejsou ovlivněny hlasováním poroty, ale vycházejí z rozsáhlé datové analýzy tisíců relevantních online zdrojů, hodnocení a zmínek napříč digitálním prostorem.

Umístění na 357. příčce staví Black Angel’s Bar po bok takových podniků, jako jsou ikony barové scény v New Yorku, Londýně, Tokiu nebo Dubaji. Je to nejen důkaz vysoké profesionální úrovně, ale také ocenění dlouhodobé filozofie zaměřené na detail, kvalitu a atmosféru.

Plány a směrování
Bar pravidelně představuje nové koktejlové menu, organizuje zážitkové večery a přináší svěží přístup k tradičním recepturám. Tým zkušených barmanů pod vedením Pavla Šímy se zaměřuje na inovace i poctivou barmanskou práci.



TAG
Líbil se vám tento článek?

Komentáře
Přidejte váš názor

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Přihlásit se

Výběr článků
Redakce GastroIN - před 16 hodinami
Lidé by si měli v létě dávat pozor, jak skladují balenou vodu. V horkých dnech dochází k její rychlé kontaminaci. Pokud se voda...
Redakce GastroIN - 16. 07. 2025
Léto a horké počasí nepřeje těžkým jídlům. Naopak jsou v kurzu saláty. Čerstvé suroviny v kombinaci s kvalitními bílkovinami jsou...
Redakce GastroIN - 15. 07. 2025
V dosud nejrozsáhlejším testování, které provedl Český svaz pivovarů a sladoven, lidé nadýchali nulu i po vypití pěti nealkoholick...