Techniky úprav mořských ryb, vhodné kombinace s přílohami
Pořadatel:
Místo konání:
SHOWROOM FIRMY RETIGO S.R.O. V ROŽNOVĚ POD RADHOŠTĚM
Začátek:
02. 11. 2023
Konec:
02. 11. 2023
Odkaz:
Popis události
TECHNIKY ÚPRAV MOŘSKÝCH RYB, VHODNÉ KOMBINACE S PŘÍLOHAMI
(KAMBALA, MUŠLE SVATÉHO JAKUBA, GRATINOVANÉ RYBY, OMÁČKY VHODNÉ K RYBÁM A MOŘSKÝM PLODŮM)
Pořádá
Asociace kuchařů a cukrářů,
pobočka Severní Morava a Slezsko ve spolupráci s firmou Retigo s. r. o.
Na kurzu si ukážeme přípravu ryb a mořských plodů od základu až po vhodné kombinace, správné techniky úprav od filetování až po správnou tepelnou úpravu.
LEKTOR: JAN HORKÝ
TERMÍN KONÁNÍ: 2. LISTOPADU 2023
ČAS KONÁNÍ: 9h - 14h
MÍSTO KONÁNÍ:
SHOWROOM FIRMY RETIGO S.R.O. V ROŽNOVĚ POD RADHOŠTĚM
Elektronické přihlášky na www.akc.cz
Podrobné informace na www.akc.cz
nebo na tel. číslech: 775 657 217 a 732 411 034
Komentáře
Výběr událostí