Dnes je 24. prosinec 2025, svátek má Adam a Eva
Úvod Aktuality Svěžest, sílu, najdeš v sýru Vytvořit článek
Svěžest, sílu, najdeš v sýru
Redakce GastroIN - 27. 11. 2012    0 Líbil se vám tento článek?

27. 11. 2012 - VELKÉ KARLOVICE - Hospoda Kyčerka zve na víkendové speciality ve dnech 30. 11. - 2. 12.

  • Česnečka s uzeným oštěpkem, hodně silná aj voňavá
  • Pečený normandský camembért v balzovej misce s kopcem zlatavých hranolek a misečka tatarky, tej našej, ale česnekovej
  • Do zlatova smažený opravdický EMENTÁL plněný šunků s vařeným bramborem sypnutým petrželků aj tů našů tatarečků
  • Přírodní kuřecí prséčko plněné Nivů a voňavů slaninků s komínkem lahodných šťůchaček a hlávkový salátek
  • Jitčiny OLOMÓCKÉ Tvarůžky v pravém uheráku, smažené jak řizek, pečáky s česnekem a klasická tatarka k temu blahu musí byť!!!
  • Zapečené sýrové blaťácké zemňáky se studeným dipovaným listovým salátkem strůhnutým muškátem, mňam!!

A tresku budem minutkovat v bramborových špagetách s holandsků máčů a poširovanů zeleninů a panenku stejně, nebo do teho zamocem hovězí svíčkovů, a kdo chce tož TRIÁDA a ďábelka!!

Sladků tečku

  • Jablečná valašská skořicová kostka s kopcem šlehačky
  • Knížecký famózní trojúhelníkový řez


TAG
Líbil se vám tento článek?

Komentáře
Přidejte váš názor

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Přihlásit se

Výběr článků
Redakce GastroIN - 23. 12. 2025
Obalený kapří řízek neodmyslitelně patří na štědrovečerní stůl. Jak ale na něj, aby chutnal všem? Aby byl voňavý, dobře propečený...
Redakce GastroIN - 22. 12. 2025
Vánoční večeře je pro většinu domácností vrcholem sváteční atmosféry. Tradiční kapr, obalovaný řízek nebo stále oblíbenější losos...
Redakce GastroIN - 19. 12. 2025
I díky tomu, že se nebojí být autentický, patří Vojta Kotek mezi nejoblíbenější české herce. Když dostal roli šéfkuchaře ve filmov...
Reklama   •   Koupit reklamu