Dnes je 15. květen 2025, svátek má Žofie
Úvod Aktuality Silvestr je jen začátek. Jak na nový rok, tak po celý rok! Vytvořit článek
Silvestr je jen začátek. Jak na nový rok, tak po celý rok!
Redakce GastroIN - 06. 12. 2012    0 Líbil se vám tento článek?

6. 12. 2012 - Pár tipů, jak „osladit život“ nejen sobě, ale i všem vašim malým a velkým silvestrovským hostům vám přináší HARIBO.

„Jak na Nový rok, tak po celý rok“, říká Rostislav Němec, jednatel společnosti HARIBO CZ s.r.o.

Nebojte se tedy popustit uzdy své fantazie a využít výrobky HARIBO jako originální a lahodné ingredience nebo ozdoby. Nejčastěji všichni jedí sladkosti rovnou ze sáčku.  Přitom ale stačí jeden dobrý nápad a právě sáček se může změnit v pokladnici plnou inspirace.

Zakomponujte bonbony HARIBO do slavnostních dortů, napíchejte je na špíz nebo si ze Zlatých medvídků namíchejte bowli pro rafinovaný novoroční přípitek!

Odvažte se už při chystání silvestrovské veselice!

00576-Haribo_Silvestr_coko.jpg

00576-Haribo_Silvestr_jednohubky.jpg



TAG
Líbil se vám tento článek?

Komentáře
Přidejte váš názor

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Přihlásit se

Výběr článků
Redakce GastroIN - před 22 hodinami
Provozovatelé hotelů, penzionů či restaurací mají před sebou Roadshow. Je skvělou příležitostí pro načerpání nových informací z ob...
Redakce GastroIN - 13. 05. 2025
Cestovní ruch ve Zlínském kraji má za sebou úspěšné první čtvrtletí roku 2025. Počet návštěvníků i přenocování meziročně vzrostl,...
Redakce GastroIN - 12. 05. 2025
Na soutěži Bacchus Madrid 2025, která je jednou z nejprestižnějších na světě, získali tuzemští vinaři 8 velkých zlatých, 33 zlatýc...