Dnes je 11. září 2025, svátek má Denisa
Úvod Aktuality Silvestr je jen začátek. Jak na nový rok, tak po celý rok! Vytvořit článek
Silvestr je jen začátek. Jak na nový rok, tak po celý rok!
Redakce GastroIN - 06. 12. 2012    0 Líbil se vám tento článek?

6. 12. 2012 - Pár tipů, jak „osladit život“ nejen sobě, ale i všem vašim malým a velkým silvestrovským hostům vám přináší HARIBO.

„Jak na Nový rok, tak po celý rok“, říká Rostislav Němec, jednatel společnosti HARIBO CZ s.r.o.

Nebojte se tedy popustit uzdy své fantazie a využít výrobky HARIBO jako originální a lahodné ingredience nebo ozdoby. Nejčastěji všichni jedí sladkosti rovnou ze sáčku.  Přitom ale stačí jeden dobrý nápad a právě sáček se může změnit v pokladnici plnou inspirace.

Zakomponujte bonbony HARIBO do slavnostních dortů, napíchejte je na špíz nebo si ze Zlatých medvídků namíchejte bowli pro rafinovaný novoroční přípitek!

Odvažte se už při chystání silvestrovské veselice!

00576-Haribo_Silvestr_coko.jpg

00576-Haribo_Silvestr_jednohubky.jpg



TAG
Líbil se vám tento článek?

Komentáře
Přidejte váš názor

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Přihlásit se

Výběr článků
Redakce GastroIN - před 9 hodinami
Sedmatřicetiletý Jan Fencl byl po třech letech v učení a složení tradiční zkoušky oficiálně pasován na bednáře. Přijali ho mezi se...
Redakce GastroIN - 10. 09. 2025
Milovníci čokolády a hudby, připravte se na nezapomenutelný zážitek! V sobotu 27. září se na Čokoládovém festivalu ve Slavkově u B...
Redakce GastroIN - 09. 09. 2025
Kdo se bojí, nesmí do zahrady. Bude plná pohádkových bytostí a strašidel. Botanická zahrada hl. m. Prahy totiž opět připravuje pře...
Reklama   •   Koupit reklamu