Dnes je 19. červenec 2025, svátek má Čeněk
Úvod Aktuality Roadshow AHR ČR 2025 pomůže s podnikáním Vytvořit článek
Roadshow AHR ČR 2025 pomůže s podnikáním
Redakce GastroIN - 14. 05. 2025    0 Líbil se vám tento článek?

Provozovatelé hotelů, penzionů či restaurací mají před sebou Roadshow. Je skvělou příležitostí pro načerpání nových informací z oboru, navázání spolupráce a rozšíření vědomostí.

V rámci Roadshow budou probíhat zajímavé přednášky týkající se aktuálních témat. Naši partneři vám zde budou také k dispozici s představením jejich produktů či služeb, které by vám mohli pomoci usnadnit či vylepšit chod hotelu nebo restaurace.

Těšit se můžete například na přednášku AI v praxi hotelů a restaurací, která přiblíží moderní technologie a jejich využití v každodenním provozu. Dále se podíváme na využití e-dokladů v ubytovacích zařízeních, což může výrazně zjednodušit administrativu a zvýšit komfort hostů.

Ukážeme si, jak může být snídaně, významný faktor pro výběr hotelu, formou inspirativní kuchařské přednášky, kde šéfkuchaři předvedou moderní gastronomické techniky. Nevynecháme ani změny v potravinovém právu, které mohou mít zásadní dopad na gastronomické provozy. Nenechte si ujít ani přednášku Nové cestovatelské trendy – co hosté očekávají v roce 2025.

Součástí programu bude také Panelová diskuze na téma efektivního provozu s minimem personálu, kde své zkušenosti sdílí zkušení manažeři a odborníci z praxe.

Budeme se na vás těšit 10. června v Karlových Varech a 23. září ve Špindlerově Mlýně. Více informací a registrace na www.akceahr.cz. Vyberte si svou zastávku a přijďte načerpat cenné informace a inspiraci. Akce je pro všechny zdarma, ale kapacita je omezená neváhejte proto s registrací. Těšíme se na setkání s vámi!

 



TAG
Líbil se vám tento článek?

Komentáře
Přidejte váš názor

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Přihlásit se

Výběr článků
Redakce GastroIN - před 19 hodinami
Do prestižního mezinárodního žebříčku Top 500 Bars se opět skvěle zařadil pražský Black Angel’s Bar. Pro rok 2024/2025 se umístil...
Redakce GastroIN - 17. 07. 2025
Lidé by si měli v létě dávat pozor, jak skladují balenou vodu. V horkých dnech dochází k její rychlé kontaminaci. Pokud se voda...
Redakce GastroIN - 16. 07. 2025
Léto a horké počasí nepřeje těžkým jídlům. Naopak jsou v kurzu saláty. Čerstvé suroviny v kombinaci s kvalitními bílkovinami jsou...