Pro skvělou atmosféru, Coco Caipirissima

Partneři
Stát se partnerem
16. 11. 2012 - Přinášíme další z míchaných nápojů od barmana Petra Slováka. Drink je osvěžující s chutí po limetkách a kokosu.
Ingredience
Rum Havana Club 3 Aňos, Fresh Lime, Brown Sugar, Coco Pureé, Coconut Crust, Ice Bowl
Postup
Na skleničku typu rock si uděláme pomocí Malibu a strouhaného kokosu, krásnou širokou kokosovou krustu. Pak do skleničky vložíme čtyři měsíčky limety, třtinový cukr a cukrovolimetový sirup. Vše rozmačkáme mudlerem a nasypeme ledovou tříšť. Dávkujeme 3cl kokosového pyré Monin a 5cl Rum Havana Club 3 Aňos. Vše promícháme barovou lžící. Dosypeme ledovou tříští a dáme brčka. Nahoru položíme ledový košíšek do kterého vkládáme měsíček limety a sypeme kokosem.
TAG
Líbil se vám tento článek?
0
Komentáře
Výběr článků

Redakce GastroIN - před 5 hodinami

Redakce GastroIN - 13. 05. 2025

Redakce GastroIN - 12. 05. 2025