Dnes je 20. červenec 2025, svátek má Ilja
Úvod Aktuality Mistrovství Valašska ve vaření a pojídání brynzových halušek Vytvořit článek
Mistrovství Valašska ve vaření a pojídání brynzových halušek
Redakce GastroIN - 12. 05. 2011    0 Líbil se vám tento článek?
12. 5. 2011 VELKÉ KARLOVICE – V sobotu 14. 5. 2011 se v areálu  Wellness hotelu Tatra ve Velkých Karlovicích uskuteční další ročník Mistrovství Valašska ve vaření a pojídání brynzových halušek. Srdečně zveme všechny gurmány a milovníky brynzových halušek na souboj o putovní pohár hotelu Tatra. Sestavte čtyřčlenné družstvo a dokažte svým uměním porotě, že Vaše halušky jsou ty nejlepší. Všechny suroviny i veškeré potřebné kuchařské náčiní zajištěno. Startovné 150,-Kč za družstvo. Sponzoři akce: hotel Tatra, pivovar Černý orel, Berentzen, Dios Trading spol.s.r.o. Program: 10.00 – prezentace družstev 10.30- zahájení klání v duchu co si uvaříš, to si i sníš Doprovodné soutěže: - pití tupláku piva Černý orel na čas, o soudek piva Černý orel  - pití božského nápoje žinčice o mobilní telefon - nejtěžší chlap a nejlehčí žena – cena Tatry - dražba kotle halušek vítězného družstva - pojídání halušek na čas o dárkový balíček Dios Trading spol.s.r.o - nejdelší bramborová slupka o dárkovou kazetu Berentzen Program moderuje Petr Holík z rádia Krokodýl. Po dobu celého soutěžního dne bude hrát k tanci a poslechu cimbálová kapela.      Prodejní stánky výrobků ze salaše oštěpky, brynza, parenica, žinčica, pivo Černý orel. Více informací na www.hoteltatra.cz


TAG
Líbil se vám tento článek?

Komentáře
Přidejte váš názor

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Přihlásit se

Výběr článků
Redakce GastroIN - 18. 07. 2025
Do prestižního mezinárodního žebříčku Top 500 Bars se opět skvěle zařadil pražský Black Angel’s Bar. Pro rok 2024/2025 se umístil...
Redakce GastroIN - 17. 07. 2025
Lidé by si měli v létě dávat pozor, jak skladují balenou vodu. V horkých dnech dochází k její rychlé kontaminaci. Pokud se voda...
Redakce GastroIN - 16. 07. 2025
Léto a horké počasí nepřeje těžkým jídlům. Naopak jsou v kurzu saláty. Čerstvé suroviny v kombinaci s kvalitními bílkovinami jsou...