Dnes je 20. listopad 2025, svátek má Nikola
Reklama   •   Koupit reklamu
Úvod Aktuality Jogurt z Valašského Meziříčí získal ocenění Česká biopotravina roku 2010 Vytvořit článek
Jogurt z Valašského Meziříčí získal ocenění Česká biopotravina roku 2010
Redakce GastroIN - 31. 03. 2011    0 Líbil se vám tento článek?
31. 3. 2011 Výrobky Mlékárny Valašské Meziříčí opět bodují a dokazují tak svoji kvalitu. Potravinářská komora ČR ve spolupráci s PRO-BIO Svazem ekologických zemědělců zvolila v kategorii „Mléko a mléčné výrobky“ za nejlepší BIO výrobek BIO jogurt bílý „naše bio“ Mlékárny Valašské Meziříčí. Výrobek je dodáván do prodejen Billa. Celkově se do soutěže zapojilo čtyřicet dva výrobků, které byly rozděleny do šesti kategorií. A to mlýnské a pekárenské výrobky, mléko a mléčné výrobky, maso a výrobky z masa, nápoje, výrobky z ovoce a zeleniny či víno z ekologických hroznů. Výrobky byly hodnoceny podle kritérií odrážející nejen chuť, způsob zpracování a výroby a použité suroviny, ale také celkový koncept výrobku, od výhod pro zákazníky, obal, přes celkový vzhled až po použitý marketingový mix. Slavnostní vyhlášení výsledků soutěže Česká biopotravina roku 2010 proběhlo 23. března 2011 na konferenci Retail in Detail v Praze.  „Soutěž „Česká biopotravina roku 2010“ má za cíl podporovat vynikající kvalitu v celém dodavatelském řetězci oboru biopotravin a zviditelnit nejkvalitnější biopotraviny vyráběné v České republice,“ uvádí Zdeněk Bukovjan, vedoucí obchodu a marketingu společnosti Mlékárna Valašské Meziříčí. „Těší nás, že snaha o výrobu kvalitních výrobků se vyplácí a je oceněna. Ceny v podobě 1. místa si velice vážíme. Věříme, že i zákazníci dbají na kvalitu a dají přednost výrobkům, které ukazují svoji jedinečnost. Díky podobným soutěžím se jim cesta v hledání  kvality jistě velice usnadní,“ dodává Zdeněk Bukovjan.


TAG
Líbil se vám tento článek?

Komentáře
Přidejte váš názor

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Přihlásit se

Výběr článků
Redakce GastroIN - před 19 hodinami
Jak co nejlépe, a ještě k tomu udržitelně spojit rum a čokoládu do originálního drinku? Takový úkol letos čeká na účastníky druhéh...
Redakce GastroIN - 19. 11. 2025
Aquapalace Hotel Prague je ideálním místem pro pořádání konferencí, teambuildingů a firemních incentivních akcí – a...
Redakce GastroIN - 18. 11. 2025
Také letos přinášíme podzimní novinku, která vás zahřeje hned dvakrát – na jazyku i u srdce. Zakoupíte-li lahodné perníkové cappuc...
Reklama   •   Koupit reklamu