Dnes je 3. říjen 2025, svátek má Bohumil
Reklama   •   Koupit reklamu
Úvod Aktuality Jahodové pohlazení a mlsání Vytvořit článek
Jahodové pohlazení a mlsání
Redakce GastroIN - 12. 05. 2011    0 Líbil se vám tento článek?
12. 5. 2011 Léto je za dveřmi a s ním i sezóna jahod. Tímto oblíbeným, chutným a navíc zdravým ovocem plným antioxidantů a minerálních látek se nechala inspirovat i firma HARIBO a představuje své pěnové jahodové bonbony PRIMAVERA. Malé jahůdky obalené v cukru potěší každého, kdo jednoduše neodolá žádné lahůdce s příchutí tohoto jedinečného ovoce. Věděli jste, že… … jahody byly konzumovány již v době Starověkého Říma? Některé archeologické nálezy ukazují na jejich konzumaci již v době kamenné. … současný druh jahod, který můžeme běžně koupit v obchodech vypěstoval zahradník Ludvíka XV. Antoino Duchesne? … jahody by se měly sklízet dopoledne, jsou již oschlé od ranní rosy, ale zároveň podchlazené, což je udržuje déle čerstvé. … snižují nachlazení a pomáhají při léčbě chorob srdce? „Naše bonbony PRIMAVERA z cukrové pěny s jahodovou příchutí rozšiřují tradiční želatinovou řadu HARIBO produktů. Chuť jahod je všeobecně oblíbená v celém potravinovém segmentu, ať už se jedná o jogurty, jogurtové nápoje či žvýkačky,“ říká Rostislav Němec, obchodní a marketingový ředitel společnosti HARIBO CZ s.r.o. „Věříme proto, že HARIBO PRIMAVERA vhodně doplní nejen náš sortiment, ale i právě přicházející jahodovou sezónu,“ dodává Rostislav Němec.   Jahody se díky svým výrazným příjemným aromatickým vlastnostem a nezaměnitelné lahodné chuti těší velké oblibě u spotřebitelů všech věkových kategorií. Pro svou chuť byly dokonce považovány za královské ovoce, či ovoce lásky. Bonbóny HARIBO PRIMAVERA můžete použít také jako ozdobu na dorty, do zmrzlinových pohárů či jahodových nápojů, které připravíte pro své nejmilejší.


TAG
Líbil se vám tento článek?

Komentáře
Přidejte váš názor

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Přihlásit se

Výběr článků
Redakce GastroIN - před 1 minutou
Kuchařská soutěž BernardChef vstupuje do čtvrtého ročníku. Opět otevírá dveře všem, kdo milují kuchařinu a chtějí své řemeslo děla...
Redakce GastroIN - před 7 hodinami
Po dvou letech čekání se milovníci slivovice znovu dočkají! Slovácké muzeum v Uherském Hradišti a Společnost přátel slivovice Česk...
Redakce GastroIN - 02. 10. 2025
Prestižní ocenění Regionální potravina Zlínského kraje převzali lokální vítězní výrobci od ministra zemědělství Marka Výborného, ř...
Reklama   •   Koupit reklamu