Dnes je 3. prosinec 2025, svátek má Svatoslav
Úvod Aktuality HoReCA Expo Georgia 2026: budoucnost pohostinství na jednom místě Vytvořit článek
HoReCA Expo Georgia 2026: budoucnost pohostinství na jednom místě
Redakce GastroIN - 08. 10. 2025    0 Líbil se vám tento článek?

Ve dnech 5.–7. října 2026 se v Tbilisi uskuteční HoReCA Expo Georgia 2026, jediný mezinárodní veletrh v Gruzii plně zaměřený na pohostinství. Během tří dnů se výstavní centrum ExpoGeorgia promění v prostor, kde se propojí odborníci z oboru, navážou nová partnerství a představí inovativní řešení formou živé interakce.

Návštěvníci i vystavovatelé se mohou těšit na osm tematických zón:

  • Vybavení a technologie

  • Stravovací služby a catering

  • Káva, čaj a kávové technologie

  • Čistota a hygiena

  • Textil

  • Rekreace, wellness a spa

  • Stolní vybavení a kuchyňské náčiní

  • Inventář a spotřební materiál

Toto členění umožní profesionálům snadno se v expozici orientovat a rychle najít to, co odpovídá jejich konkrétním potřebám.

HoReCA Expo Georgia představí vše, co dnes určuje trendy v hotelnictví, gastronomii a službách – od moderních kuchyňských a provozních technologií přes uniformy, interiérové vybavení a potraviny až po kávové technologie, hygienické systémy, obalová řešení, franchising a poradenské služby.

Organizátoři očekávají účast více než 250 firem z Gruzie, Kavkazu, Turecka, východní Evropy a zemí SNS. Na veletrh dorazí přes 7 000 odborných návštěvníků, mezi nimiž nebudou chybět majitelé hotelů a restaurací, nákupčí, distributoři, designéři či developeři.

Zastoupeny budou jak zavedené mezinárodní značky, tak i místní výrobci, kteří chtějí rozšířit své exportní možnosti. Veletrh vyniká aktuálností témat a zaměřením na praktická řešení – vytváří prostor pro přímý dialog mezi odborníky z oboru a reaguje na skutečné potřeby trhu.

Zájemci o účast mohou získat bližší informace a rezervovat svůj výstavní stánek na webu horecaexpogeorgia.com.

 



Líbil se vám tento článek?

Komentáře
Přidejte váš názor

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Přihlásit se

Výběr článků
Redakce GastroIN - 02. 12. 2025
Národní vinařské centrum vydalo druhé, aktualizované a rozšířené vydání knihy Vinařská technologie od autorů Josefa Balíka a Jana...
Redakce GastroIN - 01. 12. 2025
Odskočte si od předvánočního shonu k moravským vinařům. V adventním čase i v období vánočních svátků pro vás připravili celou řadu...
Redakce GastroIN - 28. 11. 2025
V našich e-mailových schránkách se denně hromadí spousta zpráv – od pracovních úkolů přes reklamy až po nevyžádanou poštu. Co když...
Reklama   •   Koupit reklamu