13. 12. 2012 - BYSTŘICE POD HOSTÝNEM - Restaurant Sušil Vás zve na pravidelné víkendové degustační menu. A co se bude podávat?
Menu I.  
•    Avokádové pyré v lůžku grilované cukety s rukolovým salátkem
•  Vepřová panenka pečená do růžova s ďurinskou omáčkou, červená rýže a julliáne konfit
  Rulandské šedé, Slovácko
•  Domácí medové tyčinky
          
Menu II. 
• Zvěřinové paté s coulis z lesního ovce
•   Grilované medailonky z kančího a dančího karé s hříbkovým ragů, glazovanými kaštany a restovanými fazolkami se slaninou a česnekem
 Cabernet Sauvignon 2008, Morava
• Jablíčko v županu s pusinkou šlehačky 
Menu III. 
• Konfitované bažantí stehno špikované domácí slaninou na blanšírované zelenině
•    Srnčí filet pečený na grilu s domácími tagliatelle míchanými s pepřovo-smetanovým sósem
 Cabernet Sauvignon 2008, Morava
• Tvarohový koláč s medovým závojem 
Menu IV. 
• Česnekačka se šunkou a sýrem
•    150gr Moravský vrabec, červené zelí, bramborový knedlík
• Nebo: 150gr Smažený vepřová kotleta s chutí česneku, petrželkové brambory, sterilovaná zeleninová přízdoba
         
                            
                        
                    
        
                        
                        
                        
                        
                        
                        
                        
                        




