Dnes je 15. květen 2025, svátek má Žofie
Úvod Aktuality Degustační menu v Restaurantu Sušil Vytvořit článek
Degustační menu v Restaurantu Sušil
Redakce GastroIN - 13. 12. 2012    0 Líbil se vám tento článek?

13. 12. 2012 - BYSTŘICE POD HOSTÝNEM - Restaurant Sušil Vás zve na pravidelné víkendové degustační menu. A co se bude podávat?

Menu I.  
•    Avokádové pyré v lůžku grilované cukety s rukolovým salátkem
•  Vepřová panenka pečená do růžova s ďurinskou omáčkou, červená rýže a julliáne konfit
  Rulandské šedé, Slovácko
•  Domácí medové tyčinky
          

Menu II.
• Zvěřinové paté s coulis z lesního ovce
•   Grilované medailonky z kančího a dančího karé s hříbkovým ragů, glazovanými kaštany a restovanými fazolkami se slaninou a česnekem
 Cabernet Sauvignon 2008, Morava
• Jablíčko v županu s pusinkou šlehačky 


Menu III.
• Konfitované bažantí stehno špikované domácí slaninou na blanšírované zelenině
•    Srnčí filet pečený na grilu s domácími tagliatelle míchanými s pepřovo-smetanovým sósem
 Cabernet Sauvignon 2008, Morava
• Tvarohový koláč s medovým závojem

Menu IV.
• Česnekačka se šunkou a sýrem
•    150gr Moravský vrabec, červené zelí, bramborový knedlík
• Nebo: 150gr Smažený vepřová kotleta s chutí česneku, petrželkové brambory, sterilovaná zeleninová přízdoba
         



TAG
Líbil se vám tento článek?

Komentáře
Přidejte váš názor

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Přihlásit se

Výběr článků
Redakce GastroIN - před 7 hodinami
Nefiltrovaný ležák Broumy zvítězil v kategorii kellerbier na světovém World Beer Cupu – soutěži, která je považována za olympiádu...
Redakce GastroIN - 14. 05. 2025
Provozovatelé hotelů, penzionů či restaurací mají před sebou Roadshow. Je skvělou příležitostí pro načerpání nových informací z ob...
Redakce GastroIN - 13. 05. 2025
Cestovní ruch ve Zlínském kraji má za sebou úspěšné první čtvrtletí roku 2025. Počet návštěvníků i přenocování meziročně vzrostl,...