Dnes je 19. červenec 2025, svátek má Čeněk
Úvod Aktuality Asociace hotelů a restaurací slaví výjimečnost: Petr Kotík získává ocenění za projekt Amazing Places Vytvořit článek
Asociace hotelů a restaurací slaví výjimečnost: Petr Kotík získává ocenění za projekt Amazing Places
Redakce GastroIN - 04. 12. 2024    0 Líbil se vám tento článek?

Asociace hotelů a restaurací České republiky vyhlásila ocenění pro nejlepší v oboru hotelnictví a gastronomie. Tato prestižní událost slouží jako uznání vynikající práce a neustálého úsilí těch, kteří posouvají standardy kvality a pohostinnosti.

Toto ocenění každoročně asociace vyhlašuje již od roku 2007. Mezi oceněné patří hotely, které excelují ve službách, a restaurace, které nabízejí gastronomický zážitek na nejvyšší úrovni. Asociace věří, že tato ocenění nejen povzbudí konkurenci v odvětví, ale také poskytnou inspiraci pro další zdokonalování a inovace.

Ocenění se předávalo, mimo jiné, v kategorii odpovědná restaurace, za iniciativy v oblasti udržitelnosti, ochrany životního prostředí a sociální odpovědnosti.

Mimořádné ocenění převzal rovněž podnikatel Petr Kotík za projekt Amazing Places, který na stejnojmenném webu objevuje zajímavé hotely, penziony a další formy zážitkového ubytování nejen v České republice. Web Amazing Places si získal důvěru mezi hosty, kteří hledají nevšední zážitky při svých pobytech.  

 Naše asociace každým rokem vybírá jeden významný počin, který podporuje rozvoj cestovního ruchu nebo šíří dobré jméno naší země v zahraničí. Projekt Amazing Places, který vytvořil Petr Kotík, významně přispívá k oživení zájmu o cestování po celé republice. Mezi oceněné patří tradičně také nejlepší hoteliéři a provozovatelé restaurací.“ Uvedl k ocenění prezident AHR ČR Václav Stárek.



TAG
Líbil se vám tento článek?

Komentáře
Přidejte váš názor

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Přihlásit se

Výběr článků
Redakce GastroIN - před 14 hodinami
Do prestižního mezinárodního žebříčku Top 500 Bars se opět skvěle zařadil pražský Black Angel’s Bar. Pro rok 2024/2025 se umístil...
Redakce GastroIN - 17. 07. 2025
Lidé by si měli v létě dávat pozor, jak skladují balenou vodu. V horkých dnech dochází k její rychlé kontaminaci. Pokud se voda...
Redakce GastroIN - 16. 07. 2025
Léto a horké počasí nepřeje těžkým jídlům. Naopak jsou v kurzu saláty. Čerstvé suroviny v kombinaci s kvalitními bílkovinami jsou...